Sysmän Säästöpankin isännistö on valinnut syyskokouksessaan joutsalaisen Jussi Mäkisen jatkamaan pankin hallituksen jäsenenä. Valinta tehtiin Sysmässä viime torstaina. Mäkisen lisäksi kuusihenkisessä hallituksessa on toinenkin joutsalainen, maanrakennusyrittäjä Tomi Salonen.

Niin ikään joutsalainen yrittäjä Henna Järvinen valittiin puolestaan Sysmän Säästöpankin isännistöön eroa pyytäneen joutsalaisen Sanna Oksasen tilalle. Järvisen valinta tehtiin kaudelle 2019–2020. Isäntien varapuheenjohtajana kaudella 2019 jatkaa joutsalainen Ari Solatie.

Kokouksen päätteeksi muistettiin ansioituneita isäntiä ja säästöpankkitoimikuntien jäseniä. Ansioituneiden joukossa oli muun muassa Sanna Oksanen, joka on toiminut Joutsan Säästöpankkitoimikunnassa vuosina 2009–2011 ja isäntänä vuosina 2012–2018.

Tarja Kuikka

 

Tagged with →