Keski-Suomen käräjäoikeus on antanut tuomiot nuoren naisen ja miehen välisistä yhteenotoista. Kumpikin sai tuomion rikosnimikkeellä pahoinpitely. Pahoinpitelyt tehtiin Joutsassa.

Nastolalainen, vuonna 1997 syntynyt nainen tuomittiin syylliseksi kahteen pahoinpitelyyn. Rangaistukseksi hänelle määrättiin kolme kuukautta vankeutta ehdollisena. Lisäksi hänen tulee maksaa 80 euroa rikosuhrimaksua.

Joutsalaistaustainen, nykyisin Jämsänkoskella kirjoilla oleva mies syyllistyi pahoinpitelyyn puolestaan kerran. Rangaistukseksi määrättiin 50 päiväsakkoa, joista kertyy maksettavaa 300 euroa. Tuomittu on syntynyt vuonna 1996.

Vyyhdissä käsiteltiin kahta tapausta, jotka ovat verraten vanhoja kumpikin. Ensimmäinen on vuoden 2016 elokuulta, jossa tapahtumat sijoittuvat erääseen kerrostaloasuntoon ja sen pihalle. Tässä nujakassa oikeus katsoi kummankin syyllistyneen pahoinpitelyyn. Mainittakoon, että pahoinpitelyssä nainen löi miestä puisella pampulla päähän. Mies puolestaan löi muun muassa naisen päätä asfalttiin.

Toinen pahoinpitely on vuoden 2017 helmikuulta. Tästä tapauksesta tuomion sai vain nainen. Hän löi miestä kahdesti puisella käsinojalla. Jälkimmäisen lyönnin seurauksena mies putosi portaikossa välitasanteelle.

Keski-Suomen käräjäoikeus käsitteli tapausta syyskuun lopulla.

Jukka Huikko