Joutsan kunnanhallitus käsitteli Puulan Seutuopiston henkilöstöstrategiaa uudelleen henkilöstömuutosten vuoksi. Kunnanhallitus päätti laittaa haettavaksi seutuopiston rehtorin viran. Virka tulee olemaan kokoaikainen 1.1.2019 alkaen. Edellinen rehtori Sari Peltola on irtisanoutunut ja tehtävää hoitaa Sakari Ainali määräaikaisesti vuoden loppuun.

Asiasta käytiin äänestys, sillä Iiris Ilmonen (kok.) teki keskustelun aikana vastaesityksen, missä hän esitti aikaisemmassa päätöksessä pysymistä. Seutuopiston henkilöstöstrategiaan kun on pohdittu muitakin malleja talvesta lähtien. Vastaesitys kaatui äänin 7-2 vain Jussi Lehtosen (ps.) tukiessa vastaesitystä.

Lisäksi Puulan Seutuopistoa koskeva 30.000 euron säästötavoite pidettiin voimassa. Koulutussuunnittelijan tehtävä päätettiin jättää täyttämättä. Myös seutuopistolautakunta on aikaisemmin ollut samalla linjalla tehtävien täytön kanssa.

Janne Airaksinen

 

Tagged with →