Huimat ylinopeudet Nelostiellä Joutsassa ovat saaneet jatkoa. Perjantaina poliisi poimi Angeselän kohdilla liikenteestä pois ulkomaalaisen miehen, jonka kuljettamalla autolla oli vauhtia 157 km/h:ssa. Paikalla on satasen nopeusrajoitus.

Seuraava käry kävi maanantaina. Tuolloin erään auton nopeudeksi mitattiin 165 km/h:ssa, tällä kertaa varalaskupaikalla. Myös tämän auton kuljettaja oli ulkomaalainen.

Kumpaakin tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja ne etenevät aikanaan raastupaan. Ajokortti lähti väliaikaisesti pois molemmilta.

Poliisin valvonta alueella on ollut tehokasta viime aikoina. Toissa viikonloppuna Joutsassa jäi kiinni viisi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäilyä. Lisäksi useammalle vähäisempää ylinopeutta ajaneelle kirjattiin sakkoja.

Jukka Huikko