Eka mentiin Haihatuksen taloon ja kirjoitettiin nimi vieraskirjaan. Oven vieressä oli luukku, jonka vieressä oli pääkallo. Katottiin haljennutta uunia ja monia leffoja. Vintillä oli vessanpönttö, joka puhui suomea, ruotsia ja englantia. Siellä oli Batman-veistoksia. Vintillä pystyi myös kurkistamaan taikalaukkuun, josta näkyi esimerkiksi pitsalaatikko. Siellä oli monia vesiputoustelkkareita. Katsottiin elokuva, jossa mies törmäsi nakkiin. Ai niin. Vintillä oli myös aasi, jolla oli silinterihattu päässä.

Nähtiin kissa, joka alkoi seurata meitä. Kissa tuli syliinkin. Ulkona pelattiin shakkia. Pihalla oli rämä auto ja kirjoista tehty talo. Ja myös hellatalo! Ulkona oli sheriffi, jolla oli kaksi rahaa kädessä. Näimme myös rautapossun ja peltinaaman. Ulkona oli myös rautarutsi. Monet pellon töistä oli tehty puimurin osista. Pellolla oli urheilija, jolla oli jääkiekkokypärä päässä. Se polki pyörää ja sillä oli kaksipiippuinen pistooli kädessään. Ja siellä oli myös renkaat ja peräkärry, jonka etuosalla oli hevosen pää. Pihalla oli nukkuva pelle, joka lepäili. Nenä oli tehty vaihdekepistä. Kivikon päällä luuranko pelasi pelikorteilla. Vieressä oli tyttö, joka makasi kasvimaalla. Pellon lopussa oli saha, jossa oli kuusi teränpäätä.

Vanhassa selostuskopissa oli kasveja ja kirjoitusta seinässä. Mustassa talossa oli kaikenlaisia soittimia, joista tuli liian kova ääni, kun soitimme. Mustan talon lähellä oli vesilammikko, jossa oli pää ja kädet eli kuollut ihminen. Rumpuhuoneessa oli luita.

Haihatus oli tositosi kiva, hyvä ja hauska. Ihan jees!

Joutsan yhtenäiskoulu
1A-luokka
Jutun kirjasi Liisa Liias

Tagged with →