Joutsalainen Vuokko Lehtonen on valittu palvelukeskus Tuuliharjun johtajaksi Luhankaan. Valinnan teki maanantaina kokoontunut Luhangan kunnanhallitus. Luhangan kunnanjohtaja Tuomo Kärnä tiedotti valinnasta maanantai-iltana Twitterissä.

Palvelukeskus Tuuliharju on Luhangan kirkonkylällä toimiva vanhainkoti. Palvelukeskuksen kokonaisuuteen lukeutuvat myös kotihoidon tukikohta, vanhusten tukiasunnot sekä kylätalolla järjestettävä päiväkeskustoiminta.

Vakanssia tavoitteli kaikkiaan neljä hakijaa.

Lehtonen siirtyy tehtävään Hartolasta, jossa hän on johtanut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alaista Kotisaloa, jossa tarjotaan muun muassa tehostettua palveluasumista. Koulutukseltaan Lehtonen on sairaanhoitaja (AMK).

Jukka Huikko

Lue myös:
JS Digi 7.8.2018 Kolme haastatteluun Tuuliharjun johtajaksi
JS Digi 1.8.2018 Tuuliharjun johtajaksi haki neljä
JS Digi 13.6.2018 Avi teki tarkastuksen Palvelukeskus Tuuliharjuun