Kouluratsastuskilpailut 11.8. Rusi. Luokka helppo C: 1) Emilia Herranen/ Liinan Leevi, Laukaan ratsastajat, 2) Ia Turve/ Kaja III, Unetun ratsastajat, 3) Venla Raunio/ Nostalgia, Riemuratsukot, 4) Else Onali-Salo/ Trolljenta, Rusi Riders (RuR), 5) Anu Fagerholm/ Haaralan Vanilia, RuR, 6) Loviisa Sievänen/ Isabella, RuR, 10) Merja Oksanen/ Trolljenta, RuR, 11) Anni Rasmus/ Ditto Power, RuR.

Helppo B: 1) Tiina Juvonen/ Anttonina, Jyvässeudun ratsukot, 2) Jonna Kujala/ Adel Flyhigh, Lahden ratsastajat, 3) Merja Koivisto/ Lagartijo, Lahden ratsastajat, 5) Elli Saarinen/ Vahva, RuR, 6) Sanni Koljonen/ Iso-Irmeli, RuR, 9) Edith Heinonen/ Vahva, RuR, 9) Sari Launiainen/ Iso-Irmeli, RuR, 15) Anna Onali-Ovaska/ Ditto Power, RuR, 19) Katariina Fagergholm/ Haaralan Vanilia, RuR, 22) Sijla Kuitunen/ Savimäen Aurum, RuR)

Helppo A: 1) Nina Vilen/ Ronya, Jyvässeudun ratsukot, 2) Anna-Kaisa Hentinen/ Falbe RuR.

Estekisat Rusi 12.8. 45-50 senttiä: 1) Pinja Purojärvi/ Regulus Mank, RuR, 2) Edith Heinonen/ Bailando, RuR, 3) Else Onali-Salo/ Trolljenta, RuR, 4) Loviisa Sievänen/ Isabella, RuR.

65 senttiä: 1) Sara Huujärvi/ Clearwater, Laajavuoren ratsukot, 2) Edith Heinonen/ Bailando, RuR, 3) Emilia Taskinen/ E-hevonen, Unetun ratsastajat, 5) Elli Saarinen/ Vahva, RuR, 6) Miia Valtonen/ Vahva, RuR, 7) Sanni Koljonen/ Iso-Irmeli, RuR, 8) Anna Onali-Ovaska/ Ditto Power, RuR, 9) Katariina Fagergholm/ Haaralan Vanilia, RuR, 10) Liisa Alfthan/ Trolljenta, RuR, 12) Pinja Purojärvi/ Spirit, RuR, 13) Loviisa Sievänen/ Isabella, RuR.

75 senttiä: 1) Sara Huujärv/ Magicrain Wiliwili, Laajavuoren ratsukot, 2) Liisa Alfthan/ Elskverdig Foss, RuR, 3) Pauliina Koivisto/ La Carmenere, Lahden ratsastajat, 4) Anna Onali-Ovaska/ Ditto Power, RuR).

85 senttiä: 1) Sara Huujärvi/ Magicrain Wiliwili, Laajavuoren ratsukot, 2) Arvi Martikainen/Catamarco, Ruohojärven kartanon ratsastajat, 3) Pinja Purojärvi/ Spirit, RuR, 4) Liisa Alfthan/ Elskverdig Foss, RuR.

Tagged with →