Unetun Ratsastajia edustava 13-vuotias joutsalainen Ada Romo (kuvassa Flaming Lindosin selässä) sijoittui kolmanneksi kevään Takkula Tallikilpailu Cupissa. Kyse on lahtelaisen Takkulan ratsastuskoulun keväisin ja syksyisin järjestämistä este- ja kouluratsastuskilpailuista.

Kumpikin cup koostuu neljästä osakilpailusta eli kahdesta koulukisasta ja kahdesta estekisasta. Kevään cupin ensimmäinen osakilpailu ratsastettiin huhtikuun puolivälissä. Tuolloin Ada Romo kilpaili kouluratsastuksessa luokassa Helppo B hevosella Flaming Lindos. Ratsukko sijoittui yhdeksänneksi seitsemäntoista ratsukon joukossa.

Huhtikuun lopulla ratsastetussa toisessa osakilpailussa Romo sijoittui 50/60 senttimetrin esteluokassa Maisa-ponilla kolmanneksi. Luokassa kisasi kaikkiaan kahdeksan ratsukkoa.

 

Kolmetoistavuotias joutsalainen Ada Romo sijoittui kolmanneksi kevään Takkula Tallikilpailu Cupissa.

Toukokuun loppupuolella ratsastetussa kolmannessa osakilpailussa, tällä kertaa kouluratsastuksessa, Romo sijoittui Flaming Lindosilla luokassa Helppo B:0 neljänneksi. Luokkaan osallistui kaikkiaan kaksikymmentäyksi ratsukkoa.

Kesäkuun puolivälissä ratsastetussa viimeisessä osakilpailussa, jossa kilpailtiin jälleen esteratsastuksessa, Romo osallistui kahteen luokkaan Maisalla. 50 senttimetrin luokan ratsukko voitti ja luokassa 50/60 senttimetriä sijoitus oli toinen.

Kokonaispisteiden perusteella Romo ylsi siis kevään Takkula Tallikilpailu Cupin kokonaiskilpailussa kolmanneksi. Eroa cupin voittajaan kertyi kaksitoista pistettä ja hopeasijalle yltäneeseen vain kaksi pistettä.

Teksti: Tarja Kuikka

Kuvat: Sanna Savander