Vladivostok-retkikunta on saavuttanut määränpään. Ensimmäisenä Japaninmerenrannalla sijaitsevaan Vladivostokiin saapui kärkietenijänä retkikunnanjohtaja Mikko Hännikäinen Suomen aikaa perjantaina aamupäivästä.

Muu retkikunta, eli moottoripyöräilijät Jani Suhonen ja Tenho Sievänen sekä pakettiautoa kuljettava huoltopäällikkö Tomi Saari etenivät kohti Vladivostokia perässä saattueena ja saavuttivat määränpään myöhään perjantaina.

Retkikunta vietti välipäivää torstaina Habarovskissa, josta ryhmä viestitti, että tavoitteena on varhaistaa paluulentopäivää Suomeen, jos se suinkin onnistuu.

Alkuperäisen aikataulun mukaan ryhmän piti olla Vladivostokissa viimeistään keskiviikkona 1. elokuuta ja lentää takaisin Suomeen 2. elokuuta. Jo aikaisemmin tällä viikolla ryhmä arveli, että Vladivostok saavutetaan selvästi arvioitua aiemmin.

Teksti: Jukka Huikko
Kartta: Google Maps

Päivitys 28.7.2018: Juttuun päivitetty muun ryhmän saapuminen Vladivostokiin.

Katso myös:
JS Digi 24.7.2018 Nyt voi sanoa, että ollaan keskellä ei mitään
JS Digi 17.7.2018 Vladivostok-retkikunta puolivälissä
JS Digi 10.7.2018 Vladivostok-retkikunta eteni Kazaniin maanantaina
JS Digi 7.7.2018 Löytöretkikunta starttasi kohti Vladivostokia