Soralastissa olleen rekan moottoritilassa syttyi tulipalo Tammihaarassa Joutsan Angesselässä keskiviikkona aamupäivällä. Palon huomattuaan Luhangan suunnasta tulossa olleen auton kuljettaja ajoi auton Nelostien risteyksen yli tien varressa olevalle linja-autopysäkille.

Pysäkillä kuljettaja aloitti sammutustyöt tyhjentämällä moottoritilaan auton oman palosammuttimen. Sen jälkeen palopaikalle pysähtyi metsäkonetta lavetilla kuljettanut metsäkoneurakoitsija, joka tyhjensi moottoritilaan kaksi palosammutinta. Näin paloa saatiin hillittyä siihen saakka, kunnes palokunta tuli paikalle. Palokunnan tehtäväksi jäi jäähdyttää palo ja tarkistaa, etteivät auton hytin verhoilut saaneet niin paljon lämpöä, että ne olisivat alkaneet kyteä.

Sorarekan kuljettaja selvisi tapauksesta ilman vahinkoja. Auto sen sijaan jouduttiin hinaamaan pois paikalta.

Palon syttymissyystä ei ole palokunnan mukaan tarkempaa tietoa.

Korjaus 26.7.2018: Paikka korjattu oikeaksi.

Tagged with →