Lauantaina järjestettiin Suosählyn 20-vuotisjuhla-SM-kisat. Joukkueita turnauksessa oli 44 ja pelaajia noin 350. Kaiken kaikkiaan Leivonmäen Peurasuo veti puoleensa arviolta 700 henkilöä.  Kilpailijat oli jaettu seka-, miesten- ja naistensarjoihin. Miesten sarjan voittajaksi selvisi Leivonmäkinen Raakelin Liekit. Naisten sarjan voitti Villit Lupiinit Lahdesta ja sekasarjasta kultaisen pystin kotiin vei espoolainen Pöljän Ponnistus.

Kilpailujohtaja Anssi Mäkinen on ollut järjestämässä tapahtumaa jo kymmenen vuotta ja kilpailunjohtajan roolissa hän on ollut viime vuodet. Tämän vuoden kilpailut jäävät Mäkisen osalta hänen viimeisiksi kilpailunjohtajan roolissa, mutta tapahtuman järjestämisessä hän aikoo silti olla vielä mukana. Mäkinen kertoo, että työryhmään pyritään löytämään nuorempaa väkeä, koska myös joukkueet edustavat suurelta osin nuorta sukupolvea.

Vaikka säiden suhteen tilanne vielä torstaina näytti haasteelliselta, tapahtuma onnistui kaikin puolin hyvin ja sää perjantaina oli paras mahdollinen tapahtuman kannalta.

–Oli urheilullista ja iloista menoa, iloitsee Mäkinen.

Miehet:
1) Raakelin Liekit, Leivonmäki
2) SS Körmy, Joutsa
3) Susijengi, Forssa
4) Mafiosot Savosta, Siilinjärvi

Naiset:
1) Villit Lupiinit, Lahti
2) Viäntäjät, Heinävesi
3) Team Touhutipat, Jyväskylä
4) Tsäkättäret, Haapajärvi

Sekasarja:
1) Pöljän Ponnistus, Espoo
2) Takatolppa, Tampere
3) Velhot, sieltä ja täältä
4) SFB Söpöt, Jyväskylä

Katri Kuitunen

Tagged with →