Paikallislehti Joutsan Seutu on julkistanut uusia tilausmuotoja. Nyt voit tilata Joutsan Seudun pelkkänä digitilauksena ilman paperilehteä.

JS Digi -tilausmuotoja on tarjolla kaksi. 45 euron vuosihintainen kestotilaus sekä neljän kuukauden määräaikainen tilaus, jonka hinta on 20 euroa.

Lisäksi loppukesän ja alkusyksyn ajan on voimassa opiskelijoille tarkoitettu tarjous, jossa ensimmäiset 2 kuukautta ovat ilmainen tutustumisjakso. Tilaus jatkuu sen jälkeen kestotilauksena normaaliin digitilauksen vuosihintaan.

JS Digiä käytetään ja luetaan Joutsan Seudun verkkosivuilla osoitteessa www.joutsanseutu.fi. Konttorille tehdyn tilauksen jälkeen tilaaja rekisteröityy palvelun käyttäjäksi ja aktivoi tilauksen asiakasnumerollaan.

JS Digin uutisvirtaa päivitetään lähes päivittäin. Palvelussa pääset selaamaan tuoreinta Joutsan Seutua niin sanottuna näköislehtenä. Myös näköislehtiarkisto on käytössäsi.

Paperilehden tilaajille JS Digin käyttöoikeus sisältyy tilauksen hintaan. Aktivoimisessa tarvittavan asiakasnumeron löytää omasta laskusta tai sen voi kysyä Joutsan Seudun konttorilta. Käyttöopastusta on saatavilla konttorilla järjestettävällä Digiklinikalla seuraavan kerran 15. elokuuta.

Joutsan Seutu jatkaa JS Digin kehitystyötä niin lukijoiden kuin ilmoittajienkin palvelemiseksi. Syksyn aikana lehti julkistaa joukon uusia palveluita vaiheittain.

Jukka Huikko