Leivonmäellä järjestettiin heinäkuun alkupuolella koiranäyttely. Kyse oli Kivisuon Erämiesten ja Leivonmäen Metsästysseuran järjestämästä ryhmänäyttelystä kansainvälisen koiranjalostusliitto FCI:n määrittelemille roturyhmille 5 ja 4/6 eli pystykorville, alkukantaisille koirille, mäyräkoirille sekä ajaville ja jäljestäville koirille.

Kehässä vieraili päivän aikana näyttelytoimikunnan puheenjohtajana toimivan Paavo Niemisen mukaan kaikkiaan noin 220 koiraa ympäri Suomen. Osallistujamäärässä jäätiin hieman edelliskerrasta, sillä tuolloin mukana oli Niemisen mukaan noin viisikymmentä koiraa enemmän.

Nieminen kertoo Leivonmäen urheilukentällä pidettävällä näyttelyllä olevan pitkät perinteet. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi, joten näin ollen seuraavat näyttelyt pidetään kesällä 2020.

Tarja Kuikka