”Ensin jännitti paljon, mutta sitten se olikin tosi kivaa”, ”Aallot keinutti, se oli kivaa”, ”Oli tosi kiva meloa”, ”Kyllä kannatti kokeilla”. Joutsassa koululaisten kesätoiminnassa päästiin kokeilemaan melomista muutama viikko sitten. Loppujen lopuksi melominen onnistui hienosti kaikilta osallistujilta. Oli lapsia jotka eivät ilmoittautuessa halunneet mennä mukaan, mutta rannalle päästessä innostuivat kuitenkin kokeilemaan. Mahdollisuuden kokeilla melomista tarjosi Kesli-liikuntaleiri, joka järjestettiin Joutsassa. Keslin seurakehittäjä Laura Härkönen tarjosi kesätoiminnalle mahdollisuuden osallistua ja melonnan vetämisestä vastasi eräopas Markku Jokela. Kyseisen viikon aikana kesätoiminnassa olleet lapset saivat osallistua leirin mukana myös jalkapalloon, judoon sekä telinevoimisteluun. Kuva: Ella Keihäsniemi.