Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka Huikko (kok.) on 19.6. kutsunut Joutsan kunnanvaltuuston poliittisten ryhmien puheenjohtajat niin sanottuun ”Lamminmäen neuvotteluun” maanantaina 2.7.2018.

Neuvotteluiden tarkoituksena on käydä läpi sote-kiinteistöihin ja -investointeihin liittyviä riskejä suhteessa tulevaisuuden kunnan varsinaisiin peruspalveluihin ja niiden toimintojen edellyttämiin investointeihin, ylläpitotoimiin ja elinvoimapanostuksiin.

Tavoitteena on löytää sote-kiinteistöihin ja -investointeihin liittyviä valmistelun suuntia, jotka saisivat mahdollisimman laajan kannatuksen, ja joiden edistäminen ja toteuttaminen olisi mahdollista käynnissä olevan valtuustokauden 2. vuoden aikana.

Poliittisten ryhmien kutsuminen koolle liittyy kunnanhallituksen puheenjohtajan tehtävään johtaa poliittisten ryhmien välistä yhteistä.

Janne Airaksinen