Kyllä niin mieleni pahoitin

Poikani Jukka Viirret oli mökillä 3.–5.6. ja vei verkot Angesselkään. Laittoi kalastusmerkit kiinni huomiolippuun nippusiteellä. Joku halusi lainaksi kalastusmerkit, mutta ei saanut niitä irti, niin vei koko lipun ja merkit. Toivottavasti jollain on ”paha mieli” tai huono omatunto, jos sellainen on? Olkaapa varuillaan kalastajat Angesselällä!

Anna Maija Viirret

Kiitoksen paikka

Olin ystäväni kanssa mökillämme 24.–25.5.. Ystäväni alkoi voida huonosti, paleli ja kuume alkoi nousta. Vein hänet terveyskeskukseen. Hän on aivoinfarktipotilas. Voi kuinka hyvä palvelu oli, vaikka olimme toiselta paikkakunnalta Vantaalta. Kiitokset Joutsan terveyskeskuksen henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ystävällisestä palvelusta; terveydenhoitaja, lääkäri, röntgenhoitaja ynnä muut.

Anna Maija Viirret