Joutsan kunnanhallitus päätti hyväksyä ma. hallintojohtaja Sari-Maarit Peltolan ja asumispalvelujen- ja hoitotyön esimies Terhi Kallion oikaisuvaatimukset liittyen kunnanjohtajan päätökseen viransijaisuuksista maksettavista korvauksista.

Peltola haki oikaisua kunnanjohtajan 16.5. tekemään viranhaltijapäätökseen peruspalvelujohtajan viransijaisena (sivistystoimi) toimimisesta maksettavasta korvauksesta. Peltola esitti korvauksen nostamista 500 euroon kuukaudessa.

Kallio haki oikaisua vastaavaan viranhaltijapäätökseen peruspalvelujohtajan viransijaisena (sosiaalitoimi) toimimisesta maksettavasta korvauksesta. Hän esitti korvauksen nostamista 800 euroon kuukaudessa. Lisäksi läpi meni esitys kotihoidon esimiehen sijaistamiseen liittyvän korvauksen suuruudesta, mikä on 200 euroa kuukaudessa.

Janne Airaksinen