Sipoossa ajettiin 19.5. kansallinen Enduro Sprint. Tulokset Joutsan Moottorikerhon osalta: C ..14) Jokinen Sami (C1 8.). D ..2) Virtanen Minna, 3) Sievänen Pauliina, 4) Teppola Teresa.

Orimattilassa puolestaan kisattiin 26.5. perinteikäs 54. Toukokuunajo. Lämmin sää ja vaativa reitti testasivat kilpailijoita totuttuun tyyliin. Reitin vaativuudesta ja kireästä aikataulusta kertovat runsaat AT-minuutit, joita varsinkin C-luokkalaiset keräsivät reilusti. Kilpailussa ajettiin kansallisten luokkien lisäksi nuorten ja veteraanien SM-pisteistä.

Joutsan Moottorikerholaisia kilpailun ilmoittautui yhteensä yhdeksän B- ja C-luokkiin. Moto cross ja cross country -kilpailuissa yleensä nähty Henri Rolig nousi enduron debyytti kilpailussa suoraan B luokkaan.

Rolig sijoittui toiseksi C-luokassa. Luokkavoitosta hän jäi vajaat seitsemän sekuntia. Sami Jokinen ajoi myös hienosti sijoittuen C-luokassa kuudenneksi. Tulos oikeutti B-nousupisteeseen.

JoMK ry edustajien tulokset. B ..31) Virtanen Kimmo (B3 6.). Loven Jere kesk. C: ..2) Rolig Henri (C1 2.), ..6) Jokinen Sami (C1 3.), ..30) Uustalo Samuli (C2 10.), ..50) Virtanen Minna (C2 20.), ..53) Nummela Pekka (C2 22.), ..55) Sievänen Pauliina (C1 19.). Teppola Teresa kesk.

Enduroa ajetaan seuraavaksi Sysmässä sprintin muodossa viikkoa ennen juhannusta, 16.6.

Jani Suhonen