Joutsan S-marketin remontti on valmistunut. Remontissa uusittiin kevään aikana muun muassa kaupan hyllyt ja uusittiin kylmäkaapit. Uudistuksen kustannukset olivat noin 900.000 euroa.

– Selkeän ja raikkaan ilmeen saanut myymälä vastaa aiempaa paremmin paikallisiin tarpeisiin valikoiman kasvettua yli tuhannella tuotteella. Remontissa huomioitiin myös energiatehokkuus ja hiilijalanjälki muuttamalla kylmäkalusteet ovellisiksi ja hyödyntämällä kylmäaineena hiilidioksiditekniikkaa, kertoo Osuuskauppa Keskimaan ryhmäpäällikkö Mikko Lehtinen.

– Uskomme, että S-market on juuri sitä, mitä joutsalaiset hyvältä ruokakaupalta odottavat. Miellyttävän ostoympäristön ohella asiakkaat saavat kaupassa huomioivan ja lämminhenkisen palvelun, jatkaa Joutsan S-marketin päällikkö Outi Terho.

Uudistetun myymälän avajaisia vietetään 7. kesäkuuta. Lapsille suunnattu avajaispäivä on puolestaan lauantaina 9. kesäkuuta.

Jukka Huikko

Tagged with →