Joutsan lukio

LC Joutsan stipendit Sara Kallio ja Erik Kuitunen. LC Joutsa/Jousan stipendit Lotta Fågel, Elias Viro, Jerry Järvinen ja Antti Karvonen. LC Hartolan stipendit Iina Aaltonen, Otto Tabell, Karita Laine ja Tino Salmela. LC Luhangan stipendit luhankalaisille ylioppilaille Kia Ahola, Vilhelmiina Huuskola ja Anni Kolari. Joutsan Seudun stipendi Akseli Koskinen. Keski-Suomen Osuuspankin stipendi Oskari Oittinen. Sysmän Säästöpankin stipendi Anna Fågel. Luhangan Osuuspankin stipendi Iiro Kutramoinen. Joutsan Yrittäjät ry:n stipendi Erika Haapala. Joutsan Taideseuran stipendi Loviisa Viro. Lukion oppilaskunnan stipendi Erik Kuitunen. Helsingin yliopiston Keskisuomalaisen Osakunnan stipendi Sara Kallio. Keski-Suomen Osuuspankin nuorisopalkinto, ryhtisormus Erik Kuitunen. Pohjola-Nordenin kirjapalkinto Sara Kallio. Sverigekontakt i Finland rf:n kirjapalkinto Erika Haapala.

Yhtenäiskoulu
Yläkoulu

Joutsan Yrittäjät ry:n stipendit Roosa Rauanmaa ja Luka Manninen. Sysmän Säästöpankin stipendi Iida Kuitunen. Joutsan Taideseuran stipendi Olivia Roos. Joutsan Pommin stipendi Viivi Reponen. Leivonmäen MLL:n stipendi Aku Sipiläinen. Joutsan MLL:n stipendit Mika Pylvänäinen ja Mira Vuorilampi. LC Joutsa/Jousa stipendit Noora Pura, Tuulia Rundqvist, Sara Mikkonen, Chrisse Törnvall ja Eemeli Sarvilinna. LC Joutsan stipendit Katariina Fagerholm, Matias Viro, Eetu Sirkka, Venla Vuori ja Aino Lintunen. LC Luhangan stipendi Ruusa Nurmi ja Noora Hamu. Luhangan Osuuspankin stipendit Juuso Taskinen, Aleksi Reponen ja Nella Lintunen. Pohjola-Nordenin kirjapalkinto Sara Mikkonen.

Yhtenäiskoulu
Alakoulu

LC Joutsa/Jousan stipendit Iida Lavia, Vuokko Raittinen, Eetu Kasakkamäki, Sanni Lahtinen, Silja Seppälä, Viivi Hotti, AnnaNiemi, Benedict Seppälä ja Lassi Halttunen. LC Joutsan stipendit Max Kuosma, Loviisa Sievänen, Unni Laaksonen, Jaspis Immonen ja Nea Vilen. Joutsan Taideseuran stipendit Anni Rasmus ja Miira Lahtinen. Hymypatsaat Kerttuli Haapala, Aaro Salonen ja Leevi Lintunen.

Kurkiaura

Kukko Racing Teamin stipendi Roni Rauanmaa. Joutsan Taideseuran stipendi Heidi Huikko. MLL Leivonmäen stipendi Matias Huikko. LC Joutsan stipendit Ville Pynnönen, Väinö Arvola, Josefiina Rantanen, Aada Lahtonen ja Ronja Karjalainen. LC Joutsa/Jousa stipendit Janina Kangas, Pihla Karjalainen, Hilma Kaistinen ja Assi Tapper. LC Toivakan stipendit Aleksi Kärkäs ja Veikka Liias. Leivonmäen Yrittäjien stipendi Miko Sivanne.

Mieskonmäki

Mieskonmäen kyläseuran stipendit Venla Tuomaala ja Veikko Saari. Kukko Racing Teamin stipendi Leevi Lampinen. LC Joutsa/Jousan stipendit Nella Lampinen ja Toivo Kuitunen. LC Joutsan stipendit Silja Kuitunen, Luukas Kemppainen ja Elias Laitinen. LC Joutsa & LC Joutsa/Jousan stipendi Aatu Ripatti. Joutsan Taideseuran stipendi Sampo Nikkanen. Hymypatsaat Silja Kuitunen, Elias Laitinen ja Rasmus Kemppainen.

Luhanka

Vanhempainyhdistyksen stipendit Onni Sarvilinna, Tuulia Hietanen ja Iida Karppinen. LC Luhanka Ladyen stipendi kaikille kuudennen luokan päättäneille. Luhangan Osuuspankin stipendit Ville Jokinen, Helmi Seppälä ja Juuli Seppänen. LC Luhangan hymypatsaat Niilo Vaaralahti ja Aava Sarvilinna.