Joutsan Pommin pojat Benedict Seppälä (kuvassa) ja Ilmari Laitinen kävivät lauantaina avaamassa kesän 2018 ulkokisakauden Iitissä pidetyssä Lahden piirin heittocupin osakilpailussa kuulan ja keihään osalta. Molemmat pojat ovat käyneet talven ajan Jyväskylässä keihäskoulussa tekniikkaa oppimassa ja ahkera harjoittelu näyttää tuottaneen tulosta. Kumpikin kiskaisi keihäässä oman ennätyksensä. Benedict vastasi pisimmästä keihäskaaresta sarjassa pojat 11 vuotta tuloksella 40.52 m. Ilmarin tulos 21.58 m oikeutti neljänteen sijaan samassa sarjassa. Lisäksi Benedict paransi kuulassa omaa ennätystään sentillä (tulos 9.76, sijoitus 1.). Ilmari sijoittui kuulantyönnössä kuudenneksi tuloksella 5.74. Kisassa ei jaettu tällä kertaa palkintoja, vaan heittocup jatkuu läpi kesän ja loppukesästä palkitaan osakilpailuiden sijoitusten perusteella cupin kokonaissijoitukset. Yksi cupin osakilpailu pidetään Joutsassa maanantaina 2.7.2018 pidettävien avointen aluekilpailuiden yhteydessä.

Tiina Seppälä