Joutsan nuorisoseurantalolla järjestetään sunnuntaina 29.4. Kultainen 60-luku, konsertillinen radiohittejä -konsertti.

Konsertissa esiintyvät Jenni Parantainen, Eva Vikman ja Tuomas Iso-Ahola muodostavat trion, jonka konsertissa kuullaan 60-luvun radiohittejä: Olavi Virtaa, Toivo Kärkeä ja Erik Lindströmiä sekä lukuisten ulkomaalaisten säveltäjien ikivihreitä.

Eva Vikman on Joutsan Leivonmäellä asuva harrastelaulaja, jolle musiikki on aina ollut tärkeä osa elämää. tanssi- ja viihdemusiikin saralla Vikman on toiminut solistina reilun kymmenen vuoden ajan eri kokoonpanoissa. Hän on lisäksi tehnyt omaa musiikkia sekä näytellyt useissa harrastajateattereissa.

Äännekoskelainen Jenni Parantainen on valmistunut Äännekosken musiikkiopistosta pääaineena haitari ja sivuaineena laulu. Turun konservatoriossa hän suoritti laulun D-tutkinnon ja palattuaan puolitoista vuotta sitten Keski-Suomeen on lauluharrastus jatkunut Jyväskylässä. Hän on osallistunut useisiin laulukilpailuihin sekä Tangomarkkinoihin.

Saarijärveläinen Tuomas Iso-Ahola aloitti laulajanuransa jo vuonna 1993 Tenavatähti-kilpailussa ja voitettuaan sen Lännen Lokari-kappaleella. Vuonna 2016 hän lauloi itsensä Tangomarkkinoiden semifinaaliin. Hän on esiintynyt lukuisissa näytelmissä ja konsertoinut.

Kaikki kolme ovat opiskelleet yksinlaulua Jyväskylän musiikkiopistossa Panu Skytän oppilaina. Kultainen 60-luku konsertissa heitä säestää Pirjo Suopela pianolla.

Maisa Peltoniemi