Ensi kesän Joutsan Joutopäivien ohjelmisto julkaistaan tapahtuman nettisivuilla vappuviikolla. Joutopäivät järjestetään tulevana kesänä 5.–8.7. Juhlien ohjelmisto noudattaa suurelta osin viime vuoden mallia, mutta myös muutamia merkittäviä muutoksia on tiedossa.

– Suurin muutos on ehkä se, että Joutsan Yrittäjät ei tänä vuonna järjestä Ilta talomuseolla -tapahtumaa. Museolla tullaan näillä näkymin kuitenkin vastaava tapahtuma järjestämään joutopäivälauantaina. Samaten Rock-maniskan perinteinen musaklubi jää pois, mutta ravintola Kellarissa järjestetään ulkotiloissa perjantaina ja lauantaina samantyyppiset tilaisuudet. Näin ollen ohjelmiston voi sanoa olevan vähintään samantasoista kuin aiempina vuosina, kertoo Joutsan Yrittäjien puheenjohtaja ja joutopäivävastaava Markku Parkkonen.

Janne Airaksinen