Joutsan Seudun digilehti on nyt kaikkien tilaajiemme luettavissa Joutsan Seudun nettisivujen kautta. JS Digi sisältyy kaikkien paperilehden tilaajien tilauksen hintaan.

Ensimmäisessä vaiheessa JS Digi toimii Joutsan Seudun verkkosivuilla, jolloin pääset lukemaan maksumuurin takana olevia artikkeleita ja näköislehtiarkistoa. Toisessa vaiheessa, myöhemmin keväällä 2018 otetaan käyttöön vielä erillinen mobiilisovellus, josta tiedotetaan erikseen.

Nettisivujen ja jatkossa myös sovelluksen kautta luettava digilehti sisältää kaiken paperi- ja näköislehden aineiston. Digilehteen päivitetään juttuja pitkin viikkoa. Digilehden jutuissa julkaistaan monesti myös enemmän valokuvia kuin paperilehteen mahtuu. Myös videot kuuluvat digilehden tarjontaan.

Rekisteröityminen ja kirjautuminen digilehteen

Mene www.joutsanseutu.fi.

Valitse etusivulta linkki ”kirjaudu sisään”.

Syötä sähköpostiosoitteesi, minkä jälkeen saat sähköpostiisi salasanasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Tämän jälkeen voit kirjautua mainituilla tiedoilla sisään palveluun ”kirjaudu sisään” linkin takana. Rekisteröityminen tehdään siis vain yhden kerran.

Aktivoi tilauksesi

Jotta voit lukea maksullisia artikkeleja, sinun tulee vielä aktivoida tilauksesi. Tämän voit tehdä joko kirjauduttuasi palveluun sisään tai avaamalla maksullisen artikkelin.

Palvelu kysyy sinulta asiakasnumeroa, joka syötetään lomakkeeseen. Tilaus on tämän jälkeen aktiivinen niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

Näin saat asiakasnumerosi

Asiakasnumeron löydät helpoiten tilauslaskustasi.

Vaihtoehtoisesti voit kysyä asiakasnumeroa sähköpostitse osoitteesta konttori(at)joutsanseutu.fi. Liitä sähköpostiin nimesi ja lehden jakeluosoitteesi.

Joutsan Seudun toimitus