Joutsan Nuorisoseurantalon pitkään jatkunut remontointi on tänä vuonna saavuttamassa päätepisteen. Talon pohjoisen puolen lappeen katto uusitaan elo-syyskuussa. Talon eteläinen, sisäänkäynnin puoleinen katon lape uusittiin vuonna 2014. Remontissa ei pureta vanhaa peltikattoa, vaan uusi peltikatto rakennetaan vanhan päälle.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana nuorisoseurantaloa on laitettu kuntoon kokonaisvaltaisesti muun muassa rakenteiden, keittiön, eristyksen, pintaremontoinnin ja vessojen osalta. Viimeisin hankinta taloon olivat 80 kappaletta uusia korkealla selkänojalla varustettuja tuoleja.

– Iloksemme tuolihanke sai tosi hyvän vastaanoton. Sen saama tuki osoitti, että ihmiset kantavat huolta nuorisoseuran ja Kinon toiminnasta, kertoo nuorisoseuran sihteeri Maisa Peltoniemi (kuvassa).

Lue lisää viikon 16 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä