Tukkirekan perävaunu kaatui maanantai-iltana Tammijärventiellä Luhangan koulun edustalla. Perävaunussa olleet tukit levisivät kaatumisen seurauksena Tammijärventielle ja sen vieressä olevalle pyörätielle. Ojaan suistuessaan perävaunu myös katkaisi yhden sähköpylvään.

Onnettomuus sattui illalla viiden maissa, kun Joutsan suunnasta Korpilahden suuntaan ajanut tukkirekka ajautui jostain syystä Tammijärventien oikeaan laitaan ja piennar tiettävästi petti auton alla. Kuljettajan tehtyä korjausliikkeen perävaunu kaatui tielle ja suistui auton kulkusuunnassa vasemmalle ojaan. Miksi auto alun perin ajautui tien laitaan, sitä poliisi selvittelee parhaillaan.

Henkilövahinkoja perävaunun kaatumisesta ei seurannut. Liikenne tapahtumapaikalla oli onnettomuuden sattuessa Joutsan poliisin tietojen mukaan vain vähäinen.

Katso video onnettomuuspaikalta:

Lue lisää viikon 15 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä