Joutsan Pommin nuoret Benedict Seppälä (kuvassa) sekä Ilmari Laitinen ovat osallistuneet hallikisoihin kahtena viime viikonloppuna hyvin tuloksin. 3.3. Tampereella käydyissä keihäänheiton hallikisoissa Seppälä sijoittui sarjan P11 keihäässä toiseksi heti Suolahden Urhon Aleksi Kinnusen jälkeen tuloksella 33,29. Tulos on hänen uusi ennätyksensä.  Kinnusen voittotulos oli 33,61. Kolmanneksi tuli Lehtimäen Jyskeen Roope Mäkipelto tuloksella 32,63.

9.-11.3. käytiin Tampereella Tampere Junior Indoor Games -hallikisat, joihin osallistuivat Benedict Seppälä sekä Ilmari Laitinen sarjassa pojat 11 vuotta. Kisat ovat vuosien mittaan saaneet melkoiset mittasuhteet ja tänä vuonna osallistujia oli yhteensä peräti 1700.

Seppälä sekä Laitinen osallistuivat molemmat sekä kuulaan että keihääseen. Seppälä voitti kuulan uudella ennätyksellään 9.75 ja Laitinen työnsi myös oman ennätyksensä 6,42 sijoittuen sijalle 21. Keihäässä Seppälän tulos oli 30,77 ja sijoitus kuudes. Laitinen paransi myös keihäässä ennätystään ja tuloksella 21,07 hän oli sijalla 21.

Lue lisää viikon 11 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä