Haihatuksen tämän kevättalven näyttelyssä ei ole lähdetty merta edemmäs kalaan, vaan näyttelyn molemmat taitelijat ovat oman talon väkeä. Haihatuksen näyttelytalon toisessa päädyssä on Haihatuksen perustajan Raimo Auvisen Minä, minä, minä – muistonäyttely -nimeä kantava kokonaisuus. Näyttelyn nimestä huolimatta Auvinen on vahvasti elävien taiteilijoiden kirjoissa, eikä tämä toivon mukaan jää hänen viimeiseksi esiintymisekseen Haihatuksessa.

Kuvassa Auvisen teos Tuonelan joutsenet.

Haihatuksen näyttelytalon toisen puoliskon on vallannut australialainen niin ikään itseoppinut taiteilija Benjamin Phillips Nozdrachev, joka on viimeiset neljä vuotta asunut, työskennellyt ja pitänyt näyttelyitä Euroopassa. Hän asuu parhaillaan Haihatuksessa talon taiteilijana.

Katso video Haihatuksen näyttelystä:

Lue lisää viikon 10 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä