Rakennuttaminen ja remontointi kiinnostavat tällä hetkellä todella paljon, arvioi luhankalainen rakennusyrittäjä Tero Karppinen. Lama, josta muutamia vuosia sitten puhuttiin, ei ole Karppisen mukaan näkynyt rakentamisessa ainakaan Luhangan ja Joutsan seudulla, vaan rakentaminen on kiinnostanut siitä huolimatta. Saneerauskohteitakin riittää, sillä nyt saneerausikään tulevia 1970- ja 1980-luvun rakennuksia on paljon.

Samoilla linjoilla rakennuttamisinnon suhteen on Karppisen kanssa toinen luhankalainen rakennusyrittäjä Janne Solatie (kuvassa). Solatien mukaan ihmisten rakennuttamisinto on hyvä ja selvästi vilkastumaan päin.

– Kaikki tuo pienrakentaminen, tuntuu että sitä on koko ajan enemmän ja enemmän. Ja mitä olen jutellut muiden pienyrittäjien kanssa, niin tuntuu, että kaikilla on aika hyvä työtilanne, sanoo Solatie.

Lue lisää viikon 7 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä