JoSePa pysyy piikkipaikalla mukana taistelussa sarjanoususta Futsal-Liigaan. Tällä kertaa ei PS Villa Hyvinkäältä saanut matkalle mitään mukaan, JoSePa vei tärkeät kolme pistettä maalein 7–2 (5–0).

JoSePalta oli muutamia ukkoja telakalla, PS Villa oli ottanut mukaan ainoastaan kovakuntoiset pelaajat. Eli siis Janne Kosunen ja Tarkko Savela huilasivat ”alaraajavammojen” takia, siispä Jarkko Kosuselle oli pohjalla luvassa runsaasti hommia. Viimeisestä kolmesta vuodesta kaksi vuotta korjattavana ollut Riku Keihäsniemi teki paluun pelaavaan kokoonpanoon. PS Villalla oli vain kaksi vaihtomiestä, mutta sinänsä ihan osaavia pelimiehiä kaikki.

Lue lisää viikon 6 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone