Joutsalaisravuri Tee Wee Paroni on ravannut viime kuukausina nimensä raviväen huulille. Pärnämäessä asuva yhdeksänvuotias suomenhevosruuna on juossut lokakuun lopulta lähtien kahdeksan perättäistä voittoa, joista viimeisimmän viikonloppuna Lahdessa. Hiljattain Hevosurheilu-lehti valitsi vielä ruunan sen menestyksen perusteella joulukuun kuukauden hevoseksi.

Omistaja-valmentaja Pasi Haapasaari (kuvassa Tee Wee Paronin kanssa) on hyvillään silmäteränsä saamasta tunnustuksesta sekä tämän voittoputkesta, mutta myöntää, ettei olisi uskonut voittojen jatkuvan näin pitkään.

– Se yllätti kuskinkin. Harri [Kotilainen, Tee Wee Paronin ohjastaja] tiesi, että hevosessa on potentiaalia juosta, mutta se menestyminen syksyn aikana yllätti Harrinkin, kertoo Haapasaari.

Lue lisää viikon 4 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä