Leivonmäen ja Joutsan kuntaliitoksen kymmenvuotisjuhlaa vietettiin maanantaina kotiseututalo Simolassa. Virallisia juhlapuheita ei puolin tai toisin pidetty, vaan tilaisuus vietiin läpi enemmänkin kymppisynttärihengessä.

Tilaisuuden alkajaisiksi Leivonmäki-Seuran puheenjohtaja Iiris Ilmonen luki parikymmenhenkiselle juhlaväelle joutsalaisten kymmenvuotiaiden, siis kuntaliitoksen kanssa samanikäisten lasten muistoja näiden elämän varrelta ja muutaman kutsun kymmenvuotissyntymäpäiville. Lasten ajatuksista välittyvän ilon ja myönteisyyden hän toivoi säilyvän myös Leivonmäellä ja Joutsassa. Siis ettei muisteltaisi harmillisia asioita, vaan katsottaisiin eteenpäin.

Lue lisää viikon 1 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone