Huumoria, actionia ja joskus hieman poliisejakin. Sillä kaavalla syntyvät joutsalaisen Pasuuna Moviesin YouTube-kanavallaan suosiota keränneet videot. Videoita on tällä hetkellä parikymmentä ja niille on kertynyt yhteensä runsaat 77.000 näyttökertaa. Valtaosan kerroista on kerännyt Poliisit Mopohälytys -niminen video, jota on katsottu runsaat 44.000 kertaa.

Videoiden keräämä laaja huomio tuntuu Pasuuna Moviesin tekijäkolmikosta eli Joutsan yhtenäiskoulun seitsemättä luokkaa käyvästä Eeli Laitisesta (kuvassa oik.) sekä Mieskonmäen koulua käyvistä, viidesluokkalaisesta Sampo Nikkasesta (kuvassa vas.) ja kuudesluokkalaisesta Elias Laitisesta hyvältä.

– Se on kiva, että ihmiset tykkäävät meidän videoista, sanovat Nikkanen ja Laitiset.

Katso näyte Pasuuna Moviesin tuotannosta:

 

Lue lisää viikon 1 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä