Luhangassa kokoonnuttiin viime lauantaina jälleen Joulupolulle. Lions Club Luhangan ja Ladyjen järjestämä tapahtuma houkutteli viimevuotiseen tapaan runsaasti väkeä ja tälläkin kertaa tapahtuma levittäytyi ympäri kunnantalon lähialuetta.

Rivitalojen liepeillä telttakojuissa pääosin paikalliset toimijat kävivät kauppaa ja tekivät samalla toimintaansa tunnetuksi. Myyntipöydissä oli muun muassa joululeivonnaisia ja muita kotitekoisia elintarvikkeita, muutamien paikallisten tai lähialueen tuottajien tuotteita sekä käsitöitä.

Kaupankäynnin ohella telttakojujen äärellä saattoi myös kuunnella joululauluja, joita Luhangan bändikerho esitti tapahtuman alkumetreillä. Hieman sivummalla kojuista sijaitsi seurakunnan jouluinen seimiasetelma, jonka äärellä pidettiin myöhemmin illalla hartaus.

Katso videopätkä Luhangan Joulupolusta:

Lue lisää viikon 49 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä