Leivonmäellä Kurkiauran koululla järjestettiin maanantaina kunnanhallituksen kyläilta, jossa keskusteltiin muun muassa sitä, miten Leivonmäen elinvoimaa kehitetään, millaisia palveluja kylällä kaivataan ja mitä Joutsan kunta voi tehdä Leivonmäen kehittämiseksi. Tilaisuuden perusajatus oli se, että kyläläiset kertovat ja kunnanhallitus kuuntelee.

Esillä olleita aiheita pohdittiin pöytäkunnittain ja keskustelu kävi vilkkaana koko sille varatun tunnin ajan. Keskustelun pohjalta pistettiin niin sanotusti mustaa valkoiselle ja lopuksi yhteenvedot esiteltiin koko porukan kesken.

Kunnanhallituksen kyläillassa pohdittiin pöytäkunnittain muun muassa sitä, miten Leivonmäen elinvoimaa voitaisiin kehittää. Kunnanhallituksen jäsenen, Maija Salosen (kuvassa 2. vas.) johtamassa pöydässä keskustelivat Pekka Hytönen (vas.), Marita Kangas, Marianne Luukkanen, Jouko Nieminen, Keijo Suomalainen, Heikki Kuurne sekä kuvassa Suomalaisen taakse jäävä Eila Nieminen.

Lue lisää viikon 44 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä