Tekninen lautakunta käsitteli viime viikolla Joutsan investointiohjelmaa vuosille 2018–2020. Tässä vaiheessa seuraavalle vuodelle olisi luvassa 1.345.000 euron investoinnit. Listaus tosin saattaa elää vielä paljonkin, ennen kuin valtuusto on lyönyt asiat lukkoon nuijankopautuksella.

Kunnan investointiohjelmassa tärkein hanke on uuden sote-keskuksen suunnittelu ja rakentaminen 2018–2019. Tämän hankkeen kustannusarvio täsmentyy suunnittelun edetessä, mutta hankkeeseen asetetaan hieman alle viiden miljoonan euron määrärahavaraus pääosin vuodelle 2019. Sote-keskuksen suunnittelu perustuu nyt valmistuneeseen palvelurakennetyöryhmän selvitykseen.

Liikuntahallin ja Pertunmaantien väliin (kuvassa) kaavaillaan kylmää varastotila teknisen osaston käyttöön. Hinta olisi noin 110.000 euroa.

Lue lisää viikon 43 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä