Joutsassa hyvin pitkään toiminut autokorjaamoalan yritys on uudistanut merkittävällä tavalla toimintaansa. Autokorjaamo Teuvo Ylönen liittyi kesäkuussa AD-autokorjaamoketjun jäseneksi. Näkyvä merkki siitä on Teollisuustien laitaan yrityksen sisääntuloväylän kohdalle torstaina asennettu AD-kyltti.

Teuvo Ylöselle tuli juuri täyteen 45 vuotta autokorjaamoyrittäjänä, ja vuosikymmenien varrella yritys on palvellut tuhansia korjaamoasiakkaita. Liittyminen valtakunnalliseen ketjuun parantaa yrittäjän mukaan entisestään asiakaspalvelun laatua ja tehokkuutta.

– Joutsa yksinkertaisesti tarvitsee tämäntyyppisen autokorjaamon. Rinnalla kulkee saman ketjun varaosatarjonta. Kaikki yhdistettynä se tarkoittaa, että varaosia saa aiempaa helpommin, henkilökunnalle on tarjolla koulutusta ja infoa ja korjaamon työvälineet voidaan hankkia leasing-sopimusten kautta, luettelee Ylönen ratkaisunsa syitä.

Jorma Kangas (kuvassa vas.) ja Leo Saltiola vastaavat suurella ammattitaidollaan korjaamohallin puolella tehtävistä autohuolloista. Kumpikin on pitkäaikainen Teuvo Ylösen (oik.) työntekijä.

Lue lisää viikon 39 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä