Leivonmäen kansallispuistossa järjestettiin viime lauantaina kuorokonsertti, jolla juhlistettiin kyseisenä päivänä vietettyä Suomen luonnon päivää. Kyse oli valtakunnallisesta, alun perin Metsähallituksen sekä Suomen laulajain ja soittajain liiton eli Sulasolin alullepanemasta tapahtumasta, joka järjestettiin samaan aikaan myös monissa muissa kansallispuistoissa ympäri maata. Leivonmäen konsertin osalta järjestelyistä vastasivat paikalliset tahot eli Viihdekuoro Karpalot, Leivonmäen Kansallispuiston ystävät sekä Leivonmäki-Seura.

Lintuniemen taukopaikan tuntumassa järjestetyssä konsertissa esiintyi Karpaloiden ohella kuusi muuta kuoroa. Karpaloiden lisäksi Joutsasta olivat paikalla laulu- ja soitinyhtye Opeleekio (kuvassa), Joutsan Naiskuoro, Sekakuoro Sepposet ja Leivonmäen kirkkokuoro. Kangasniemeltä paikalla oli naiskuoro Niemettäret ja Hartolasta Hartolan viihdekuoro.

Lue lisää viikon 35 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä