Tammijärvellä herkuteltiin lauantaina lähiruoalla ja tunnelmoitiin sen jälkeen kesätanssien merkeissä. Ruohtulan navetassa järjestetyille lähiruokapäivällisille kokoontui runsaat 180 ruokailijaa herkuttelemaan muun muassa luhankalaisella naudan ja lampaan lihalla.

Valtaosa päivällisvieraista jäi paikalle viettämään iltaa ja kun pelkästään tansseihin tuli vielä vajaat 90 henkeä, tapahtuman kävijämäärä kohosi kaikkiaan noin 270:een. Illan aikana nautittiin ystävien ja tuttujen seurasta sekä tanssittiin Pipsan & Tanssiorkesteri Sydänkäyrän tahtiin.

Lähiruoka ja tanssit olivat erittäin hyvä yhdistelmä, totesivat tapahtumaan osallistuneet keravalaiset Marjukka ja Niilo Vallioniemi (kuvassa oikealla) sekä muuramelainen Kirsti Liikanen. Vallioniemiä onnisti ruokailun suhteen, sillä he ennättivät mukaan suosituksi osoittautuneille päivällisille, mutta Kirsti Liikanen ja hänen puolisonsa Ari Liikanen sen sijaan joutuivat tyytymään pelkkiin tansseihin. Vallioniemet kiittelivät tarjoiluja erinomaisiksi ja kertoivat lähiruoan näkyvän jonkin verran myös omassa arjessaan.

Lue lisää viikon 32 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä