MM-sarjan Neste Ralli 2017:n erikoiskokeet 22 ja 24 ajettiin sunnuntaina Lempäässä jännittävissä suomalaistunnelmissa. Sinivalkoiset kuskit kellottivat pätkillä kovia aikoja, ja kaikki huipentui sunnuntai-iltapäivällä vahvaan suomalaismenestykseen.

Esapekka Lappi otti voiton vasta neljännessä WRC-kilpailussaan, ja tulos maistui varmasti myös Tommi Mäkisen luotsaamalle Toyota Gazoo Racingin MM-rallitallille. Toyotan menestystä täydensi kolmanneksi sijoittunut Juho Hänninen, joka joutui myöntämään viimeisellä Oittilan Power Stagella M-Sportin Elfyn Evansin paremmaksi vain 0.3 sekunnilla.

M-Sportin Teemu Suninen oli aina toiseksi viimeiseen erikoiskokeeseen asti kiinni kilpailun kolmannessa sijassa. Lempäässä tapahtunut pyörähdys maksoi lopulta kuitenkin jalometallisijoituksen verran, Sunisen sijoittuessa lopputuloksissa neljänneksi.

Tammijärven koulun kenttä toimi rallin aikana kisa-autojen tankkaus- ja huoltopisteenä (kuvassa). Samalla yleisö pääsi läheltä niihin ja kuljettajiin.

Lue lisää viikon 31 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä