Leivonmäkisen tilitoimiston Leivonmäen Talouden liiketoiminnot on myyty jyväskyläläiselle Tilitalo Aaltonen Oy:lle. Nyt väistyvä yrittäjä Laila Mourujärvi (kuvassa kesk.) sopi kaupasta Tilitalo Aaltosen yrittäjän, toimitusjohtaja Tuula Aaltosen (vas.) kanssa kesäkuun alussa.

Tilitoimisto säilyy Leivonmäellä, mutta sen nimi muuttuu Tilitalo Aaltoseksi. Toimisto pyörii jatkossakin yhden työntekijän voimin, mutta kiinteistön yhä omistava Mourujärvi jatkaa toimistolla taustahenkilönä marraskuun loppuun saakka. Siirtymäkauden aikana 43 vuotta tilinpäätöksiä tehneen Mourujärven on tarkoitus välittää osaamistaan uudelle työntekijälle.

– Laila on avainasemassa siinä, että me tunnetaan jokaisen asiakkaan liiketoiminta, sanovat Tuula Aaltonen sekä Tilitalo Aaltosen hallituksessa toimiva leivonmäkinen Erica Svärd (oik.).

Lue lisää viikon 26 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä