Viimeisen neljän–viiden vuoden aikana koetut muutokset ovat olleet Joutsan poliisissa historiallisen suuret, kenties jopa entinen Joutsan nimismiespiiri ja sen historia mukaan lukien. Paikallispoliisissa on nimittäin ollut käynnissä sukupolvenvaihdos, joka nyt on saatu päätökseen.

Useita kokeneita poliisimiehiä on jäänyt eläkkeelle, viimeksi vanhempi konstaapeli Pertti Räsänen ja ennen vuodenvaihdetta ylikonstaapeli Niilo Peltonen. Ja kun haarukkaa ulotetaan hieman pidemmälle, muistissa ovat myös Pajusen Heikin ja Mannisen Reijon eläköitymiset.

Tällä hetkellä Joutsan poliisiryhmä näyttää tältä. Kaikilla on nyt vakipesti, joten määräaikaisruljanssien pitäisi olla nyt ohi. Kuvassa vasemmalta poliisiryhmän varajohtaja, vanhempi konstaapeli Sami Mäkinen, seudun rikosten tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari, vanhempi konstaapeli Jeni Pynnönen, poliisiryhmän johtaja, ylikonstaapeli Eero Mällönen, vanhempi konstaapeli Esa Salonen sekä vanhempi konstaapeli Miika Ylönen.

Lue lisää viikon 23 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä