Vain Elämää on varmasti monelle lukijalle tuttu televisiosarja. Siinä artistit tekevät toistensa kappaleista uusia tulkintoja. Vähän samanlainen meininki on ollut viime aikoina Tammijärvellä, jossa koulun oppilaat ovat tehneet uutta versiota Keski-Suomen kotiseutulaulusta.

Tuloksena on Kotiseutulaulu 2.0 -niminen tulkinta, joka on ajan henkeen soveltuen pitää sisällään muun muassa rap-osuuksia. Sanoituksesta ovat siis vastanneet koulun lapset itse. Lyriikan pohjalta lapset puolestaan ideoivat musiikkivideon tilanteet, joita kuvattiin muun muassa viime viikolla.

Edessä on vielä Jyväskylässä tehtävät äänitykset sekä tietysti musiikkivideon viimeistely. Lasten työtä ovat ohjanneet Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijät, yleisötyöntekijät Anna-Leena Järvi ja Hannu Rantala (kuvassa etualalla).

Katso videopätkä musiikkivideon teosta:

Lue lisää viikon 21 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä