Erik Heino, Mikko HännikäinenTeuvo Slant, Matti Onali, Kalevi Puttonen, Tiina Tuukkanen ja Iiris Ilmonen. Muun muassa nämä sekä kymmenet muut nimet osuvat silmiin, kun selaa Joutsan Seudun Urheiluautoilijoiden leikekirjoja Jukolassa. Autourheilu on todellakin koskettanut lukuisia, yllättäviäkin seutukunnalla yhä asuvia kansalaisia.

Leikekirjoista on helppo peilata myös läpi JouSUA:n koko historia viiden vuosikymmenen ajalta: on ollut rallia, jokamiesluokkaa, autosuunnistusta, liikenneajoja ja vaikka mitä tempauksia.

JouSUA juhli viisikymppisiään viime viikonloppuna. Juhlassa seuran entiset puheenjohtajat ja nykyinen ryhmittyivät valokuvaan kukituksen jälkeen. Kuvassa vasemmalta Kari Paappanen, Tuula Paappanen, Heli Oksa, Asta Nurminen, Timo Piilola ja Timo Ilmonen. Lisäksi puheenjohtajana ovat toimineet Esko Vuohelainen ja Pertti Urria.

Lue lisää viikon 18 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä