Joutsan kuntavaalipaneeli pidettiin maanantai-iltana koulukeskuksen auditoriossa. Tilaisuuden järjesti paikallislehti Joutsan Seutu, Joutsan Yrittäjät sekä paikalliset puolueyhdistykset. Etukäteen oli valmisteltu muutamia kysymyksiä, joita puolueiden asettamat ehdokkaat saivat kommentoida. Yleisöä oli saapunut paikalle melko paljon (kuvassa).

Vaalipanelisteja olivat Lea-Elina Nikkilä (vihr.), Jussi Lehtonen (ps.), Pirjo Mäkinen (ps.), Heikki Kuurne (kesk.), Liisa Temisevä (kesk.), Arto Hölttä (kd.), Jani Heiskanen (kd.), Jukka Huikko (kok.), Iiris Ilmonen (kok.), Leo Niinikoski (sd.) ja Keijo Suomalainen (sd.). Tilaisuuden juonsi päätoimittaja Markku Parkkonen.

Yleiskuvaksi jäi, ettei kovin suuria ristiriitoja puolueiden välillä tuntunut nousevan esille. Painotuseroja toki löytyi siitä, kuinka jokin matka tulisi kulkea, mutta päämääristä sinänsä oltiin jokseenkin samaa mieltä.

Lue lisää viikon 13 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä