03YrittäjienAamukahvitNETTI1

Joutsan yrittäjäyhdistys ja kunnan Ytyä-elinkeinohanke järjestävät kevään aikana kaikille avoimia yrittäjien aamukahvitilaisuuksia. Ensimmäiset aamukahvit nautittiin viime viikon torstaina Ravintola Kaskessa muotoiluasioiden merkeissä. Kerran kuussa järjestettävien tilaisuuksien tarkoituksena on toimia virikkeinä laajemmille kehittämistoimille. Erityisesti paikkakunnalta halutaan löytää samoista kehittämisasioista kiinnostuneita kolmesta kymmeneen yrityksen porukoita, jotka voisivat perustaa yhteisen yritysryhmähankkeen.

Yrittäjien aamukahvitilaisuudessa Suomen Muotoilusäätiön muotoiluasiamies Jorma Lehtonen (kuvassa 2. oik.) ja koordinaattori Marjo Luhtanen (oik.) puhuivat tuotteiden ja palvelujen muotoilusta. Mukana tilaisuudessa olivat muiden muassa Ytyä-hankkeen vetäjä Veli-Pekka Heikkinen (3. oik.), Joutsan kunnanjohtaja Harri Nissinen (2. vas.) ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja, yrittäjä Heikki Kuurne (vas.).

Lue lisää viikon 3 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä