Attendo käy parhaillaan neuvotteluita palvelukotihankkeista Joutsaa ja Luhankaa koskien.

Joutsan osalta Attendo vahvisti neuvottelut jo aiemmin tänä vuonna, mutta Joutsan kunnan peruspalvelujohtaja Päivi Hakulinen kiisti ne sittemmin. Nyt asiat ovat edenneet vauhdilla ja Attendo oli maanantaina esittelemässä hankettaan Joutsan kunnanvaltuustolle.

Luhangasta taas on kerrottu äskettäin julkisuuteen Hepoluhdan osin salaisesta tonttivarauksesta ja salaisesta “elinkeinohankkeesta”. Salaamisen perusteita ei ole kerrottu julkisuuteen. Joutsan Seudun tietojen mukaan myös Luhangassa on kyse vastaavasta Attendon hankkeesta.

Yhtiö vahvisti Luhangan kanssa käydyt neuvottelut Joutsan Seudulle maanantaina. Lehden tietojen mukaan palvelukotihankkeissa olisi kyse vanhusväestölle tarkoitetusta tehostetusta palveluasumisesta.

Attendo on Ruotsissa perustettu sosiaali- ja terveyspalveluita tuottava yritys, joka on laajentunut viime vuosina tuntuvasti.

Lue lisää viikon 51 Joutsan Seudusta.

Tagged with →