PowerPoint-esitys

Nelostien remontti käynnistyy jälleen. Tällä kertaa valtio on myöntänyt rahoitusta 13,9 miljoonaa euroa, jolla aiotaan tehdä Leivonmäen suunnalle Savenahon ja Naukjärven ohituskaistat. Samalla urakoidaan ainakin yksi alikulku ja tehdään paljon rinnakkaisteitä molemmille puolille valtaväylää. Liikennevirasto aikoo rakennuttaa osuudet vuosina 2018–2019.

Ohituskaistoilla on kaksi kaistaa suuntaansa, ja näitä yhteensä nelikaistaisia osuuksia erottaa keskikaide. Savenahon kohdalta keskikaidetietä tullaan jatkamaan kohti Leivonmäen taajaman eteläistä liittymää. Tietä levennetään ja notkopaikkoja täytetään, mikä parantaa näkemää. Tasoliittymien turvallisuutta parannetaan kääntymiskaistoilla ja sijoittamalla niitä sellaisiin kohtiin, joissa on riittävät näkemät.

Muutamia meluvallejakin on luvassa. Hirviä pidetään poissa keskikaideosuuksilta hirviaitojen avulla.

Lue lisää viikon 46 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä