Suomen CS:GO -maajoukkue "boothissa" valmiina pelaamaan ottelua.

Otto Takala (kuvassa seisomassa) kuului voittoisan elektronisen urheilun maajoukkueen taustavoimiin, kun joukkue nappasi MM-kultaa Counter-Strike: Global offensive -pelissä. Tässä osa Takalan kisaraportista Indonesian Jakartasta:

”Suomen elektronisen urheilun maajoukkue oli ottamassa osaa Indonesian Jakartassa 5.10.–9.10. järjestetyissä MM-kilpailuissa. Suomelta oli edustus Hearthstone sekä Counter-Strike: Global offensive peleissä.

Suoraan Vierumäen maajoukkueleiriltä Jakartan matkalle lähtenyt CS-maajoukkueemme oli ehtinyt valmistautua matkan haasteisiin ja oli täydessä pelivalmiudessa turnauksen alettua.

Saavuimme hotellillemme keskiviikkona 5.10. ja ensimmäisten pelien oli tarkoitus alkaa jo heti torstaiaamuna. Toisin kuitenkin kävi. Jakartan verkkoyhteydet eivät avauspäivänä toimineet halutulla tavalla eikä pelejä päästy suunnitellusti aloittamaan. Näin päätimme lähettää pelaajamme pitkän 13 tuntisen odotuksen jälkeen takaisin hotellille valmistautumaan seuraavaan päivään.”

 

Lue lisää viikon 42 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä