41vanhusjuhlanetti1

Joutsan Kumppanuuspöytä-verkoston perjantaina yhtenäiskoululla järjestämä Elämänkaarijuhla huipensi vanhusten viikon paikallisesti. Elämänkaarijuhlassa pääsivät esille kaikki sukupolvet kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Juhlassa kuljettiin muun muassa videoiden sekä tanssi- ja musiikkiesitysten keinoin läpi ihmisen koko elämänkaari.

Juhlan järjestelyissä oli mukana toistakymmentä paikallista järjestöä ja yritystä. Tärkeässä roolissa oli myös yhteistyö Joutsan yhtenäiskoulun ja lukion kanssa. Oppilaita oli paitsi esiintymässä, myös muuten avustamassa juhlan järjestelyissä. Yksi juhlan huipennuksista oli koulun oppilaiden tekemä videokokonaisuus, johon oli haastateltu paikallisia yli 90-vuotiaita ikäihmisiä.

Katso videopätkä Heimo Kiurun haastattelusta:

Lue lisää viikon 41 Joutsan Seudusta.

Tilaa täältä